Homework

Ursakta for den urdaliga uppdateringen! Jag ska forsoka skriva ett "riktigt" inlagg imorgonkvall. Nu har jag inte tid for jag har MASSA laxor. Tusen ganger mer an vad jag nagonsinn har haft, tro det eller ej.

Johnston City IL

Im finally here!! Igar kvall landade jag pa St. Louis airport runt sju tiden, sa fort jag kom ut fran ankomsthallen tyckte jag mig se Judy  sa jag gick fram och sa "Hi" och hon svarade " Oh my good HI". Jag gick fram till henne och gav henne en stor kram, sekunden efter sag jag Rick komma gaende sa jag gick fram till honom och gav honom en stor kram med. Han hade varit och killat runt lite pa flygplatsen. Pa vagen hem stannade vi pa en restaurant och at, man betalade tio dollar och sa fick man ata hur mycket man ville. Ni skulle bara veta hur mycket mat det fanns dar, usch jag blev nastan acklad. Jag forsoker iaf ata sa nyttigt som det gar har, jag har faktiskt bara atit rikrigt onyttigt en gang pa nastan en vecka, det ar svarare an vad ni tror i det har landet. Det som stor mig mest at att fet mat ar typ tusen ganger billigare an fet mat, otroligt irriterande!

Imorse vaknade jag av att Precious (hunden) hoppade upp i min sang och slickade mig pa axeln, hon ar sa sooot!! Efter nagon timme akte Rick och jag ivag pa hans motorcykel for att halsa pa hans foraldrar lite snabbt, de var hur sota som helst. Hans pappa pratade vaaldigt sakta och vaaldigt hogt med mig, forst trodde jag att han hade dalig horsel och pratade sa bara for att hora vad han sjalv sa. Men efter en stund sa Rick " Dad, you don't have to speak like that she understands you" da svarade han " Oh okay, I didn't know she did, the other students you have had didn't understand us when they first got here". Han var verkligen urgullig. Efter vi hade varit hos hans foraldrar akte vi vidare och handlade mat. Nu ska vi snart aka ivag och bowla i Mairon, hoppas att det blir kul.

Imorgon kommer det nagra ungdomar hit sa att jag ska fa traffa nagra innan skolan borjar, jag hoppas verkligen pa att de ar trevliga. Jag har massor att beratta om NY men jag hinner inte gora det nu, vi ska snart aka sa jag ska forsoka gora det en annan dag. Nu ropar Rick pa mig att vi ska aka sa jag mate sluta nu, ha det superbast hemma!!!!

New York

Nu har vi varit i NY i lite mer än ett dygn och allt jag kan säga är att det är en sjukt cool stad! Häftiga butiker och konstiga människor på gatorna, precis som det ska vara i New York.

På fredag kvart i sju landar jag på st. louis airport där mina värdföräldrar hämtar mig. Jag bloggar antagligen mer under helgen när jag har kommit fram och så. Ha det sjukt bra i sverige!!!

USA imorgon!!

Imorgon 10.40 lyfter planet mot USA. Just nu vet jag inte vad jag känner, trodde jag skulle vara supernervös men det är jag inte. Jag har bara en lite orosklump i magen, antagligen för att jag inte vet hur jag kommer reagera över att inte få träffa min fina familj och vänner på så länge. Men jag hoppas att det ska gå bra, jag har närmare sagt bestämt mig för att det ska gå bra. Jag menar jag har alltid varit självständig och klarat mig på egen hand så detta ska inte kunna stoppa mig.

Idag tog jag de näst sista farvälen och de har varit dem jobbigaste hittills, jag måste erkänna att jag fick kämpa för att tårarna inte skulle rinna. Först sa jag hej då till min allra bästa vän Carolie som jag fick ett jättefint armband av som har en lite berlock som det står "Emma & Caroline" på ena sidan och "Always and forever" på andra sidan, OTH nördar som vi är. Och så tog jag farväl av min syster Emilie hennes sambo Marcus och deras son Herman (mitt gudbarn). Jag kommer sakna er så mycket, men jag vet ju att ni finns kvar när jag kommer hem =D Jag planerar även att ringa till min andra syster Elin ikväll och säga hej då en sista gång innan jag åker. Så nu har jag bara ett farväl kvar att ta och det är till min mamma och pappa som säkerigen kommer bli det jobbigaste utav dem alla!

Om bara ett litet tag åker jag mamma och pappa till stockholm och bor den sista natten på hotel så slipper vi gå upp så tidigt. Jag tror hotellet ligger ungefär 15 min från Arlanda så det blir ju perfekt!!! Nu ska jag ta till vara på kvällen och njuta den stund jag har kvar med mina föräldrar. Nästa gång jag skriver är jag antagligen i USA, får se om jag får chansen att skriva något i NY, annars kommer det ett inlägg så fort jag kommit till JC jag lovar.

Ha det nu så bra här hemma så ses vi om 304 dagar, samma dag som skolan slutar här i Nyköping. Då blir det partaj kan jag lova, och då är jag ju 18 med så det blir kanske en sväng på krogen, vem vet?  ;P

FEM

Idag är det fem dagar kvar tills jag åker och jag är sjuk =(  Jag har lyckats få både halsfluss och öroninflammation, bra jobbat! Efter en outhärdlig natt med rejält ont i öronen ringde mamma till en läkare och fixade en tid. Läkaren sa att jag utan tvekan har halsfluss och en rejäl öroninflammation, kändes riktigt toppen att höra faktiskt! Som tur var fick jag en dunderkur med penicillin som jag ska äta från och med idag och tio dagar framåt. Förutom penicillinet ska jag äta massa Alvedon och Ipren när jag flyger för att minska smärtrisken i det höga lufttrycket. Känns sådär halvt kul att vara nerdrogad den första tiden i USA men det kan väl tyvärr inte hjälpas.


Jag har kommit på att jag har glömt att berätta att Carmen inte kommer till USA för ens den tredje september för hon hade tydligen fått IG i ett ämne och var tvungen att gå i sommarskola nu under sommaren för att läsa upp det ämnet för att få åka till USA. Detta innebär att jag kommer vara själv med Judy och Rick de första veckorna vilket i och för sig inte gör mig någonting. Eftersom Rick jobbar natt och Judy ska opereras kommer jag vara själv på nätterna och det gör mig heller ingenting men de vill inte att jag ska behöva vara själv så de har fixat så deras granne Patty 73 år ska sova med mig några dagar men eftersom hon är så gammal vill de inte att hon ska behöva sova borta för många dagar så nu har de fixat så jag kanske ska få sova hos deras vänner några nätter. Men som sagt jag ska försöka övertala dem när jag kommer dit att det är lugnt för mig att sova själv så jag slipper flytta runt liksom. Men å andra sidan känns det bra att de bryr sig, de sa till mig för några dagar sedan att de aldrig skulle förlåta sig själva om det skulle hända Carmen eller mig någonting när vi är hos dem. Fint sagt tycker jag!!


Nio

Nu sitter jag i soffan med min dator i knät och lyssnar på "Us against the world" och mina ögon är smått fyllda av tårar.

Igår hade jag avslutningskalas för mina fina vänner, några av dem träffade jag för sista gången på 10 månader och det är väldigt lång tid med tanke på att jag träffar dem så gott som varje dag i vanliga fall. Det var iaf en trevlig kväll som så småning om blev natt som ännu senare led mot tidig morgon.





          Kort på min fina vän malin och mig från klassensdag i nian då vi var superhjältar. 


RSS 2.0